Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] FR F2 czyli lepszy Arctic Wolf?

Pba

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Witam.

W kolekcji moich permów znajdują się między innymi takie snajpy jak L96A1 Arctic Wolf oraz FR F2.

Ostatnio wzięło mnie na granie sniper only.

I teraz nasówa mi się pytanie czemu nikt nie chodzi z FR F2 jak jest o niebo lepsza od AW.

Cechy broni:

- jest trochę wolniejsze od AW

- ma oryginalnie 10 naboi w magazynku

- pernament kosztuje 24k a AW 30k

- ma siatkę celowniczą* o niebo lepszą od AW (FR ma taki trójkącik z którego bardzo łatwo ściąga się camperów:))

I tak dalej . . .

Moim zdaniem ogólnie FR F2 jest lepsze, a nikogo z nim nie widzę.

Na upartego też fajnie się gra z AW i FR F2 na zmianę po strzale.

Co sądzicie o tej broni

*) Siatka celownicza - te "kreski" co widać w lunecie :)

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Arctic Wolf jest o niebo lepszy od tego FR F2. Nie widziałem nikogo aby ktoś grał z tą sniper'ką. Myślę, że z AW biega się szybciej, a wiadomo, że na Sniper Only Liczy się szybkość ;)

Bywalec
Opublikowano

No właśnie jest bardzo podobne i tańsze :)

Daltego pisze ten post bo nikogo z tym nie widziałem, a to bardzo dobra broń.

A FR ze szybkostrzelnościa wyrabia nawet na junk flea u mnie co nie mam jeszcze za dużego skilla do tego ;)

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Jak miałem trochę NXów, to kupiłem sobie kiedyś tą snajpę na 1D jak ją wprowadzali, i mówiąc krótko nie przypadła mi do gustu, może na camperów jest lepsza, ale do QS zdecydowanie lepiej nadaje się AW, mi Musketem gra się nawet lepiej niż FR-F2, każdemu lepiej lub gorzej gra się jakąś bronią, kwestia gustu, mi na przykład całkiem przyjemnie gra się M24, gdyby zabijała na 1 shota, to byłaby świetna ;).

Opublikowano

FR F2 Jest lepsza do campy :)

AW only rush xDDD

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Hmm..

Fr F2 to taka tajemnicza broń , coś postury muszkieta .

Mym zdaniem ludzie nie widzą siły tej broni i tyle.

Tak samo jak z K2 bardzo mało osób tym gra , ale jak ogarniesz to kosa.

A wolfik ?

80% nie celny

Snajperka to powinna na strzał brać i być celna a nie wywala w kosmos..jakieś odchyły , to poco ma ten tłumik x_x

Taka moja uwaga.

Jestem pewny że FR niby głośne , ale celniejsze od tego jest.

A co do wgl. snajperek już nie mówie o tym że pociski wgl. inaczej powinny iść ;/

Ale ok ^^

Głos na FR .

Bywalec
Opublikowano

85% tutaj osób nie grało FR wogóle lub więcej niż dzień.

Krytykują tą snajpę, a ona jest naprawde dobra.

Dzisiaj podczas meczyku "testowałem" obie i FR wypadło o niebo lepiej.

Mało osób ją ma i dlatego jest niedoceniana

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Pba przecież ty nie umiesz grać sr only, przecież ty w ogóle nie umiesz grać. Jak chciałem z tobą grać 1v1 to zawsze piszesz że nie masz czasu. A jak chce grac z tobą cw to piszesz że nie masz teraz ludzi. Zawsze?. LoL2. Z tego co pamiętam to ty tylko umiesz graz z noscopem. -.0

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Bywalec
Opublikowano

Oj będziecie mieć CW będziecie :)

//Sorry za offtop jak cos to usunąć te dwa posty ;)

Nie gram noScope -.-

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

pawbor48 wiesz nie którzy maja szkole :) A cw mozemy zagrac w piatek tak o 18/19 lub sobota ;D

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Przesadzacie, takie rzeczy załatwiajcie na PW, zamykam bo spam się zrobił.

Każdemu inną bronią może się grać lepiej lub gorzej, takie tematy nie mają większego sensu.

Jak autor tematu będzie chciał by otworzyć czy coś to proszę pisać PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...